Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Děti z dětských domovů potěší předvánoční koncert Standy Hložka a spol.

19. 11. 2013

Týden před první adventní neděli, 24. listopadu od 13. 30 hodin  bude  v Dětském domově v Jablonném v Podještědí pořádně veselo.

Velký předvánoční koncert jako součást komponovaného pořadu „Úsměv na tváři“ sem pro děti z dětských domovů z Jablonného, Frýdlantu, Krompachu a České Lípy přiveze autor scénáře Petr Horáček. Hosty Petra Horáčka, autora a režiséra pořadu, do kterého se aktivně zapojí i děti v publiku, budou zpěvák Standa Hložek, Olivia Žižková jako Darinka Rolinc – revival a kostýmní bavič Rudy Harden.

„Liberecký kraj oslovila společnost VSDK, a.s., obchodník s drahými kovy, že by spolu s partnery kompletně připravila zábavný pořad pro děti z dětských domovů. Rádi jsme tuto nabídku přijali, a tak se vystoupení  uskuteční v  krásných prostorách zámečku v jablonném v Podještědí, kde sídlí Dětský domov zřizovaný krajem. Pro děti to bude taková první předzvěst Vánoc,“  vysvětlila okolnosti konání zábavného odpoledne krajská školská radní Alena Losová, která se koncertu zúčastní společně s hejtmanem Libereckého kraje Martinem Půtou.

Mgr. Langer Jiří
jiri.langer@kraj-lbc.cz
Telefon: 485226302
Mobil: 739541588