Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Dvě příspěvkové organizace mají nové vedení. Post v třetí obhájila stejná ředitelka

08. 06. 2017

Rada Libereckého kraje jmenovala na základě doporučení výběrových komisí na další šestileté funkční období nové vedení tří příspěvkových organizací kraje. Do čela dvou organizací usednou od 1. července 2017 nové ředitelky. Ve třetí organizaci zůstane stejná ředitelka, která své místo ve výběrovém řízení obhájila.

Denní a pobytové sociální služby v České Lípě tak povede i nadále paní Ilona Hummelová, která byla poprvé do funkce jmenována v roce 2008. Do tohoto výběrového řízení se přihlásili čtyři zájemci, jedna uchazečka byla kvůli nesplnění podmínek z výběrového řízení vyřazena.

Domov důchodců Jablonecké Paseky povede paní Klára Tekelyová, bývalá ředitelka Komunitních prací Liberec. Do tohoto výběrového řízení se přihlásilo celkem sedm uchazečů. Všichni byli pozváni k ústnímu pohovoru před výběrovou komisi.

Ředitelkou Domova a Centra denních služeb Jablonec nad Nisou jmenovala rada kraje paní Lenku Kadlecovou. Přihlášeni byli tři uchazeči, všichni byli pozváni k ústnímu pohovoru před výběrovou komisí. 

Výběrové komise tvořili kromě zástupců Libereckého kraje a odboru sociálních věcí také zástupci měst a příspěvkových organizací Libereckého kraje. 

Foto: web Domov důchodců Jablonecké Paseky

Bc. Dědková Markéta
marketa.dedkova@kraj-lbc.cz
Telefon: 485226324
Mobil: 739541624