Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Francouzský velvyslanec v Libereckém kraji

Futerová Linda

  • 06. 06. 2005 00:00

Sdílet článek

[id:2883|autor:Futerová Linda|email:linda.futerova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Liberecký kraj navštívil velvyslanec Francouzské republiky v České republice Joël de Zorzi. Pana velvyslance přivítal v sídle Libereckého kraje hejtman Petr Skokan. Došlo tak k prvnímu oficiálnímu kontaktu obou představitelů. Od poslední návštěvy pana velvyslance v Libereckém kraji uběhl více než jeden rok. Tenkrát byly hlavním bodem jednání především diskuse na téma finanční zdroje Evropské unie, kompetence kraje či obecné informace o kraji. Hejtman Skokan pana velvyslance tedy informoval o změnách, které se v těchto oblastech udály, a nastínil konkrétní věci, které by se do budoucna mohly realizovat. „Především jsme jednali o tom, že by nám francouzské velvyslanectví pomohlo vytipovat nějaký francouzský region, se kterým bychom mohli spolupracovat v oblasti např. cestovního ruchu. Mluvili jsme ale také o možnosti francouzských investorů na našem území, kterých v kraji mnoho není“, řekl hejtman Skokan. Pana velvyslance na cestě Libereckým krajem doprovázel plukovník vojenské mise pan Robert Payen, proto se uskutečnila i návštěva 31. brigády chemické a biologické ochrany v libereckých kasárnách.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky