Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hejtman Petr Skokan uvítá v sídle kraje vedoucí delegací soutěžních týmů handicapovaných plavců

Jiránková Věra Mgr.

  • 02. 09. 2005 00:00

Sdílet článek

[id:3106|autor:Jiránková Věra Mgr.|email:vera.jirankova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 306|mobil:|aktualizace:]

V termínu od 4. – 11. září 2005 se v Libereckém kraji uskuteční mistrovství světa v plavání osob s mentálním postižením. Před třemi lety se zde již konalo mistrovství Evropy. 111 handicapovaných sportovců z 20 zemí celého světa bude soutěžit v libereckém krytém bazéně na Tržním náměstí.

Hejtman Petr Skokan přijal nad akcí záštitu, a tak se zúčastní nejen slavnostního zahájení, ale také přijme vedoucí delegace soutěžních týmů dne 8. září 2005 v kongresovém sále sídla Libereckého kraje. Setkání s panem hejtmanem se také zúčastní  pan Jos Mulder, který je prezidentem organizace pořádající mistrovství - INAS – FID (Evropské asociace pro sport mentálně postižených) s chotí, paní Fay Ho Kim Fai, technická ředitelka, a další osoby, které se na realizaci mistrovství podílejí.

Výsledky budou vyhlášeny v rámci slavnostního zakončení akce dne 10. září 2005, kde bude ohodnocen také např. nejlepší tým, nejlepší sportovec v kategorii ženy a muži, nejhodnotnější výkon v kategorii ženy a muži. Liberecký kraj věnuje jako jednu z hlavních cen broušenou vázu.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky