Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Krizové řízení v působnosti územních samosprávných celků určené pro zastupitele obcí a úředníky územních samosprávných celků

  • 29. 08. 2005 00:00

Sdílet článek

[id:3090|autor:|email:|telefon:|mobil:|aktualizace:]

Místní centrum celoživotního vzdělávání SOU nábytkářského v Liberci ve spolupráci s Centrem vzdělanosti Libereckého kraje, Hasičským záchranným sborem, oddělením krizového řízení  Krajského úřadu Libereckého kraje a s předními odborníky vybraných obcí připravilo a nabízí vzdělávací program pro průběžné vzdělávání úředníků územních samosprávných celků „Krizové řízení v působnosti územních samosprávných celků“, který je akreditován Ministerstvem vnitra  ČR pod číslem AK I./PV-775/2005 .         

Průběžné vzdělávání ve smyslu §20 zákona 312/2002 poskytuje aktuální dovednosti pro výkon správní činnosti při zajištění připravenosti obcí na mimořádné události, krizové situace a ochranu obyvatel.

V době, kdy obce mají povinnost rozpracovávat opatření z havarijního a krizového plánu kraje, budou kurzy zaměřeny na tento úkol a to zejména na získání dovedností  účastníků v oblasti vyhodnocení možných následků mimořádných událostí v konkrétních obcích, zajištění ochrany obyvatelstva, jeho evakuace, nouzového přežití a na organizaci obnovy území a života obcí.

Kurzy jsou určeny zejména pro úředníky a pověřené pracovníky městských a obecních úřadů, volené členy zastupitelstev, zaměstnance organizačních jednotek zřizovaných obecními a městskými úřady a pověřené pracovníky právnických a podnikajících fyzických osob. Absolventi kurzu obdrží osvědčení o absolvování akreditovaného vzdělávacího programu.

Vzdělávací kurzy budou zahájeny v měsíci listopadu 2005. Bližší informace je možné získat na SOU nábytkářském v Liberci, Horská 167, tel.: 482725090,  spsn@iol.cz , i na stránkách http://web.iol.cz/spsn.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky