Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Liberecký kraj navštíví velvyslanec Spojených států amerických v České republice

Poštůlková Petra Ing.

  • 31. 01. 2005 00:00

Sdílet článek

[id:2512|autor:Poštůlková Petra Ing.|email:petra.postulkova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 308|mobil:|aktualizace:]

Dne 3. února 2005 poctí Liberecký kraj svou návštěvou americký velvyslanec William J. Cabaniss. Hejtman Libereckého kraje Petr Skokan přivítá pana velvyslance v sídle  Libereckého kraje. První oficiální kontakt těchto dvou představitelů se uskuteční v dopoledních hodinách, oba pánové tak budou mít příležitost osobně se seznámit a diskutovat nad tématy: současná situace v Libereckém kraji, financování krajů, spolupráce s ostatními regiony apod. Pan Cabaniss navštíví i Technickou univerzitu v Libereci, kde se setká s rektorem univerzity a navštíví výzkumné laboratoře.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky