Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Liberecký kraj ocení pedagogické pracovníky

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 01. 03. 2017 16:56
  • Sociální
  • Školství

Sdílet článek

Krajský resort školství připravuje u příležitosti Dne učitelů každoroční oceňování pedagogických pracovníků škol a školských zařízení z Libereckého kraje. V letošním roce se sešlo celkem čtyřicet nominací a vyhlášeny jsou tři kategorie. V rámci slavnostního setkání budou ceny předávány 29. března na krajském úřadě. Soutěž se koná již popatnácté a za tu dobu bylo oceněno již 285 pedagogů.

Nominace do 15. února podávali nejen ředitelé škol, pedagogické kolektivy, školské rady, profesní sdružení a školské asociace, ale i Česká školní inspekce a představitelé samosprávy kraje a obcí jako zřizovatelů škol. Výběr osobností proběhl ve středu 1. března. „Tradičně se nám sešel velký počet nominací, což ukazuje na fakt, že máme kvalitní a oblíbené učitele. Setkání, které připravujeme na konec března, bude určitým poděkováním za jejich zodpovědnou, obětovanou a náročnou práci,“ říká Petr Tulpa, náměstek hejtmana pro resort školství, mládeže, tělovýchovy, sportu a zaměstnanosti.

Ceny budou předávány v kategoriích: Výrazný přínos pro rozvoj školství v Libereckém kraji, Ocenění za dlouhodobou pedagogickou činnost, Zásluhy o rozvoj školství v Libereckém kraji.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky