Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Občané Železného Brodu, zeptejte se hejtmana, Váš názor ho zajímá!

Daníčková Blanka

tiskový mluvčí

  • 03. 01. 2017 14:00

Sdílet článek

Hejtman Libereckého kraje Martin Půta pokračuje ve svých pravidelných setkáních s občany a zástupci měst i v roce 2017. Jeho první cesta povede do Železného Brodu, kam přijede v rámci tradičního Dne s hejtmanem ve čtvrtek 2. února. Setkání s železnobrodskými občany města bude od 15.30 hodin v KC Kino.

Den v Železném Brodě zahájí na radnici, kde se sejde s vedením města a seznámí se s novými či dokončenými projekty. Následně hejtman navštíví zdejší školy. Podívá se za dětmi do ZŠ Školní
a za studenty Střední uměleckoprůmyslové školy sklářské v Železném Brodě, jejímž zřizovatelem je Liberecký kraj. Sklu se bude věnovat i v nadcházejícím programu, když navštíví hned dva výstavní prostory. Nejprve galerii proslulých výtvarníků Stanislava Libenského a Jaroslavy Brychtové. Nejen jejich díla pak bude obdivovat i v Galerii Vlastimila Rady. Se současnými sklářskými mistry a jejich prací se seznámí ve firmě Halama – Original Czech Art Crystal.

Jako obvykle se při návštěvě v Železném Brodě setká Martin Půta se starosty okolních obcí a diskutovat bude také s občany. Přijít si pohovořit s Martinem Půtou mohou zájemci v 15.30 hodin do KC Kino v Železném Brodě.

Program hejtmanského dne:

08:30 - 09:00                          přivítání na radnici

09:10 – 09:50                         ZŠ Školní

09:55 – 10:55                         SUPŠ sklářská + prohlídka internátu (budoucí využití pro ZUŠ)

11:00 – 11:50                         „Prostor pro sklo“ (galerie Libenský-Brychtová)

12:00 – 13:30                         oběd se starosty ORP, Hotel Veselý

13:40 – 14:45                         firma  Halama - Original Czech Art Crystal

14:50 – 15:20                         Městská galerie Vlastimila Rady

15:30 – 16:30                         beseda s občany, KC Kino

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky