Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Oslavy Dne Země se v kraji vydařily

Futerová Linda

  • 26. 04. 2005 00:00

Sdílet článek

[id:2772|autor:Futerová Linda|email:linda.futerova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Rodiny s dětmi, školní kolektivy, děti z dětského domova – ti všichni si našli během soboty cestu na akci Den Země, kterou připravil v Oldřichově v Hájích Resort rozvoje venkova, zemědělství, životního prostředí a informatiky Libereckého kraje ve spolupráci s obecně prospěšnou společností Suchopýr. „V areálu střediska ekologické výchovy v Oldřichově v Hájích byly připraveny tvůrčí dílničky, ve kterých si děti i jejich rodiče mohly vyzkoušet své znalosti a dovednosti. Program oslav Dne Země byl opravdu pestrý – pro malé návštěvníky vystupovala divadelní společnost Kordula či se mohli svést na huculských koních, pro starší byla například připravena výstava fotografií Jizerských hor. Akce se zúčastnilo okolo 800 osob, což nás velmi potěšilo,“ popsal průběh akce Radim Zika, náměstek hejtmana Libereckého kraje pověřený vedením resortu rozvoje venkova, zemědělství, životního prostředí a informatiky.   S velkým zájmem veřejnosti se setkaly také oslavy Dne Země 2005 v dalších koutech kraje. Za finanční podpory Libereckého kraje probíhaly akce v Jablonci nad Nisou, Stráži pod Ralskem a Tanvaldu.  

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky