Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Příští týden se koná pražská konference – Efektivní nemocnice 2013 a V. Liberecká konference nelékařských oborů

Mgr. Langer Jiří

  • 21. 11. 2013 15:23
  • Zdravotnictví

Sdílet článek

Již 8. ročník odborné konference „Efektivní nemocnice 2013 – Strategie zdravotních pojišťoven a nemocnic“ se uskuteční 25. a 26. listopadu v v Congress Hotelu Clarion v Praze - Vysočanech.

Na této akci zazní zkušenosti od nejpovolanějších odborníků, včetně generálních ředitelů dvou největších zdravotních pojišťoven na Slovensku: Ing. Marcela Foraie, MPH - předsedy představenstva a generálního ředitele Všeobecné zdravotní pojišťovny Slovenské republiky, a Ing. Martina Kultana – předsedy představenstva a generálního ředitele zdravotní pojišťovny DÔVERA, a.s.

Tato pozitivně laděná odborná akce je určena ředitelům a řídícím pracovníkům zdravotních pojišťoven a nemocnic. Za LK se zúčastní náměstkyně hejtmana pro zdravotnictví Zuzana Kocumová

Odbornou konferenci zahájí tyto osobnosti: MUDr. Přemysl Sobotka - místopředseda Senátu Parlamentu České republiky, MUDr. Jiří Běhounek - předseda Komise pro zdravotnictví Asociace krajů ČR, místopředseda správní rady VZP ČR, hejtman Kraje Vysočina, Ing. Zdeněk Kabátek – generální ředitel Všeobecné zdravotní pojišťovny České republiky, Ing. Marcel Forai, MPH - předseda představenstva a generální ředitel Všeobecné zdravotní pojišťovny Slovenské republiky.

Moderování a řízení konference se opět ujal pan Daniel Takáč.

 

Ve středu 27. listopadu od 8.45 hodin se náměstkyně hejtmana zúčastní V. Liberecká konference nelékařských oborů s mezinárodní účastí a VI. Studentská vědecká konference, které pořádá Ústav zdravotnických studií Technické univerzity v Liberci ve spolupráci s Krajskou nemocnicí Liberec v Kongresovém sále Centra Babylon v Liberci.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky