Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Seminář „Aktivní neziskovky důvěryhodné pro dárce a partnery“ se koná na kraji 27. dubna

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 06. 04. 2017 15:28
  • Rozvoj

Sdílet článek

Asociace veřejně prospěšných organizací a Liberecký kraj pořádají seminář s názvem „Aktivní neziskovky důvěryhodné pro dárce a partnery“. Koná se čtvrtek 27. dubna v zastupitelském sále Krajského úřadu Libereckého kraje a k účasti je nutná registrace.

Asociace veřejně prospěšných organizací České republiky (AVPO) vznikla v roce 2010 a jejím posláním je přispívat k vytváření transparentního, spolehlivého a moderního neziskového sektoru. Asociace poskytuje vzdělávací, informační a poradenské služby členům asociace a také ostatním veřejně prospěšným nebo neziskovým organizacím, vytváří a spravuje databázi členských veřejně prospěšných organizací, spravuje značku spolehlivosti (označení Spolehlivá veřejně prospěšná organizace), vede databázi jejích držitelů a všemi dostupnými způsoby prosazuje zájmy veřejně prospěšných organizací, které jsou v souladu se stanovami asociace.

„AVPO se na krajském úřadu představila poprvé už v roce 2014. Těší mne, že jsme se nyní dohodli na další spolupráci a setkání v rámci semináře bude prvním krokem,“ říká Radka Loučková Kotasová, radní pro regionální rozvoj, evropské projekty a územní plánování, která chystaný seminář zahájí. „Co dárci a partneři očekávají od neziskovek nebo značka spolehlivosti jako záruka pro dárce, to je samozřejmě silné téma i pro Liberecký kraj samotný. Nejlepší výsledky vždy přináší spolupráce mezisektorová, proto je pro nás důvěryhodný neziskový sektor hodně důležitý. A je jedno, jestli se jedná o malý spolek nebo velkou zastřešující organizaci,“ dodává radní.

Obsahem setkání bude nejen představení činnosti Asociace, ale hlavně diskuse o aktuálních tématech, která se neziskových organizací týkají. Celé jednání bude simultánně přepisováno prostřednictvím Transcript online.

Informace a formulář k registraci:
www.avpo.cz, Fb/AVPOCR

Podrobné informace:
Ivana Hujerová, koordinátorka neziskového sektoru
tel. 485 226 722, e-mail: ivana.hujerova@kraj-lbc.cz

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky