Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Stezka Greenway Jizera se slavnostně otevře na Malé Skále

Mgr. Langer Jiří

  • 10. 12. 2013 17:26

Sdílet článek

Sdružení Český ráj ve středu 18. prosince 2013  slavnostně otevře dokončený úsek stezky Greenway Jizera z Malé Skály do Turnova, Loužku. Slavnostní otevření zahájí od 13 hodin tisková konference Sdružení Český ráj v prostorách sokolovny na Malé Skále.

Přestřižení pásky se uskuteční  v rámci prohlídky stezky po skončení tiskové konference. Místem slavnostního aktu bude nový most přes řeku Jizeru v blízkosti ČOV Malá Skála.

Nový úsek byl dokončen v srpnu a zkolaudován v listopadu 2013 v rámci projektu „Greenway Jizera v úseku Dolánky – Líšný“ podpořeného z prostředků Evropské unie v rámci Regionálního operačního programu NUTS 2 Severovýchod.

„V případě příznivého počasí bude připravena nabídka zapůjčení kol a koloběžek pro prohlídku celé stezky,“ zve Ing. Jiří Lukeš, ředitel SČR.

 

Program:

12.45 – 13.00 hodin: občerstvení

13.00 – 13.30 hodin: tisková konference k projektu GW Jizera u příležitosti otevření úseku Malá Skála – Rakousy – Turnov, Loužek

13.30 – 15.00 hodin: prohlídka stezky a slavnostní otevření úseku Malá Skála – Rakousy – Turnov, Loužek (nový most v blízkosti ČOV Malá Skála).

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky