Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

V Liberci se sejdou nejúspěšnější manažeři ze tří krajů

Daníčková Blanka

tiskový mluvčí

  • 08. 06. 2015 17:05

Sdílet článek

Centrum andragogiky, s.r.o. ve spolupráci s Českou manažerskou asociací a jejím ČMA Regionálním klubem Severovýchodní Čechy připravilo již 9. setkání oceněných manažerů, které se koná ve čtvrtek 11. června v Severočeském muzeu v Liberci. Záštitu nad akcí převzali hejtman Libereckého kraje Martin Půta, hejtman Pardubického kraje Martin Netolický a hejtman Královéhradeckého kraje Lubomír Franc.

U příležitosti setkání se představí letošní finalisté 22. ročníku soutěže Manažer roku ze všech tří krajů. Diskutovat budou o rozvoji podnikání v krajích a spolupráci podnikatelské sféry s veřejnou správou při rozvoji kraje, společně se zástupci vyhlašovatelů akce Manažer roku.     

Začátek akce je v 10:00 hodin. 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky