Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Zdravotnická záchranná služba získá 4 nové sanitní vozy pro Rendez-Vous

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 08. 02. 2017 16:00
  • Zastupitelstvo
  • Zdravotnictví

Sdílet článek

Rada Libereckého kraje na svém úterním jednání schválila zahájení zadávacího řízení veřejné zakázky na pořízení sanitních vozidel Rendez-Vous pro Zdravotnickou záchrannou službu Libereckého kraje (ZZS LK). Vozový park záchranné služby obohatí 4 nové sanitní vozy, které dostanou k užívání základny v Liberci, Semilech, České Lípě a Jablonci nad Nisou.

Youtube video

„Cílem veřejné zakázky je snaha plynule pokračovat v obměně vozidel určených pro režim Rendez-Vous Zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje.  V roce 2016 se podařilo obměnit cca 25% vozového parku, přitom většina provozovaných vozidel je ve stáří více než 4 roky a vzhledem k velkému nasazení je jejich výměna na místě,“ říká Přemysl Sobotka, náměstek pověřený řízením resortu zdravotnictví. ZZS LK v současné době provozuje v rámci systému RV vozidla Škoda YETI.  

Předmětem nadlimitní veřejné zakázky je dodávka 4 kusů sanitních vozidel určených pro systém Rendez-Vous, vybavených kompletní zástavbou pro instalaci zdravotnického materiálu a přípravou pro montáž IC technologií. Předpokládaná hodnota veřejné zakázky je 4.480.000 Kč bez DPH a hrazena bude z vlastních zdrojů ZZS LK. 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky