Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Festivalové úspěchy portálu Libereckého kraje

Mgr. Markgrafová Eva

  • 11. 10. 2006 00:00

Sdílet článek

[id:4404|autor:Mgr. Markgrafová Eva|email:eva.markgrafova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 327|mobil:|aktualizace:]

Na třináctém ročníku festivalu TOUR REGION FILM 2006 v Karlových Varech, jehož posláním  je především uvést a ocenit audiovizuální snímky, které přispívají k rozvoji cestovního ruchu v České republice, zabodoval také Liberecký kraj. Na slavnostním předávání cen v GRANDHOTELU PUPP tak ve středu 4. října převzal jednu z udílených cen i ředitel Krajského úřadu Libereckého kraje Bohdan Tomáš za 3. místo v kategorii multimedia (CD-ROM a www) s tématikou turistiky a cestování, za webové stránky www.liberecky-kraj.cz .

Pro náš portál cestovního ruchu to není cena první, jelikož na jaře letošního roku získal „Zvláštní cenu ministra pro místní rozvoj“, udělenou ministrem pro místní rozvoj Radko Martínkem, za nejlepší turistickou prezentaci na webových stránkách při soutěži Zlatý erb,“ připomíná ředitel KÚ Bohdan Tomáš.

Antonín Schäfer náměstek  hejtmana, pověřený řízením resortu kultury, cestovního ruchu a památkové péče k tomu dodává:  Realizací portálu cestovního ruchu reagujeme na neustále se zvyšující požadavky potencionálních návštěvníků Libereckého kraje, kteří potřebují být detailně informování o nabídce v dané destinaci, a to v celé šíři – jak o turistických cílech, službách cestovního ruchu, tak i o náplních volného času a aktivní dovolené. Internet představuje nejvhodnější médium pro tento účel, neboť kromě vysoké dostupnosti nabízí též možnost permanentní aktualizace informací.“

Nebylo to však jediné ocenění, které putovalo do našeho kraje. Další získalo město Česká Lípa za filmový dokument o městě Česká Lípa, který se na festivalu Tour Region Film 2006 umístil na druhém místě. Dokument, kterému konkurovalo dalších šedesát filmů, uspěl v kategorii video.


Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky