Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hejtman Libereckého kraje Petr Skokan vyzývá řidiče, aby v důsledku právě probíhajícího nepříznivého počasí respektovali všechna dopravní omezení

Futerová Linda

  • 26. 01. 2005 00:00

Sdílet článek

[id:2494|autor:Futerová Linda|email:linda.futerova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:724 030 320|aktualizace:]

Během ranních hodin totiž začal foukat nejen v Libereckém kraji silný nárazový vítr a zároveň začalo sněžit. Teploty se pohybují hluboko pod bodem mrazu, a proto se začaly vytvářet sněhové závěje, které zkomplikovaly provoz v kritických úsecích. Právě tam se snížila viditelnost téměř na nulu a z tohoto důvodu došlo k několika dopravním nehodám. Krajská správa silnic Libereckého kraje má nasazenu všechnu dostupnou techniku a snaží se vzniklou situaci stabilizovat. Nejhorší situace je v okolí Příchovic, Vysokého nad Jizerou a na Benecku, a právě proto byla uzavřena silnice II/290 Příchovice-Sklenařice, kde se nedaří udržet sjízdnost. „Vyzývám všechny řidiče, aby dbali těchto dopravních omezení a zabránili tak dalším dopravním nehodám a také usnadnili práci silničářům, kteří se snaží obnovit sjízdnost  silnic  v našem kraji“, řekl Petr Skokan.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky