Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hejtman ocenil Fit Studio Jany Boučkové za bronz na MSJ v Bělehradě

Mgr. Langer Jiří

  • 16. 11. 2007 00:00

Sdílet článek

[id:5837|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Hejtman Libereckého kraje Petr Skokan včera ocenil v sídle kraje vynikající úspěch Fit studia Jany Boučkové ze Železného Brodu, které  vybojovalo na  Mistrovství světa sportovního aerobiku a fitness týmů v Bělehradě bronzovou medaili.

“Náš tým  děvčat ve věku 14 – 16 let byl vyslán na Mistrovství světa  na základě nominačních závodů a třetího místa na Mistrovství České republiky. Reprezentovali jsme i Liberecký kraj  v kategorii step – junior,” uvedla Jana Boučková, která je sama několikanásobnou mistryní světa, Evropy  a České republiky  ve fitness stepu v kategorii seniorů, s tím, že všech 10 reprezentantek  žije na Železnobrodsku nebo Semilsku.

Manažerka oddíli Pavla Bičíková, která hejtmanovi mladé závodnice přeedstavila, prozradila, že jejich svěřenkyně trénují třikrát týdně, musejí si hradit náklady na dresy a cestovné a třeba si i obarvit vlasy, aby celé družstvo co nejvíce ladilo.

“To obdivuji, že ani změna image děvčatům nevadí,” pochválil dívky hejtman, který se zajímal i o pravidla aerobiku, sestavy, délku vystoupení či  konkurenci.

“Rád vás zase uvidím, až přivezete z mistrovství světa zlatou medaili,” loučil se Petr Skokana  předal závodnicím upomínkové předměty Libereckého kraje.

Družstvo  nastoupilo v sestavě: Petra Mazánková, Nikola Simandlová, Silvie Horáková, Lenka Havrdová, Erika Janatová, Vendula Krystanová, Michaela Sůvová, Adéla Šírová, Renáta  Kocourková  a Barbora Bičíková.

Konečné výsledky MS Juniorů 2007 - Bělehrad  step:

1. SRC Fanatic - ČR
2. Samara - RUS
3. Fit studio J. Bou
čkové - ČR

 

Jana Boučková - reprezentantka ČR ve fitness aerobiku, trenérka, profi instruktorka,  absolventka ČŠAE H. Jarkovské, basic instruktor power yoga školicího systému CISA, rozhodčí a instruktor SAMC ČSAE, instruktor aerobiku FISAF - ČSAE.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky