Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hejtman Petr Skokan se v USA sešel s velvyslancem Martinem Paloušem

Markgrafová Eva Mgr.

  • 07. 11. 2005 00:00
  • Zastupitelstvo

Sdílet článek

[id:3310|autor:Markgrafová Eva Mgr.|email:eva.markgrafova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 327|mobil:739 541 592|aktualizace:]

Hejtman Libereckého kraje Petr Skokan se v rámci svého pracovního pobytu ve Spojených státech amerických sešel v pátek 4. listopadu na ambasádě České republiky ve Washingtonu s velvyslancem  Martinem Paloušem  a radou obchodní a ekonomické sekce Martinem Dvořákem.

 „Debatovali jsme především o investičních příležitostech, které nabízí Liberecký kraj, a dohodli jsme se na zprostředkování kontaktů mezi českými a americkými investory,“ říká na adresu své návštěvy na velvyslanectví hejtman Petr Skokan a prozrazuje, že s velvyslancem probírali také současnou vnitropolitickou situaci v ČR a možnosti spolupráce mezi českými krajanskými spolky v USA a neziskovými organizacemi v Libereckém kraji.

V sobotu 5. listopadu se pak hejtman Petr Skokan s Washingtonem rozloučil a celá česká delegace pěti hejtmanů se vydala do Nového Mexika do města Santa Fe, kde jejich třítýdenní pracovní program pokračuje.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky