Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hejtman Petr Skokan uvítal v sídle kraje finalistky soutěže MISS EUROPE – JUNIOR OPEN 2005

Beránková Alena Ing.

  • 11. 10. 2005 00:00

Sdílet článek

[id:3214|autor:Beránková Alena Ing.|email:alena.berankova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 383|mobil:|aktualizace:]

V úterý 11. 10. slavnostně přijmul hejtman Petr Skokan v sídle Libereckého kraje finalistky soutěže MISS EUROPE – JUNIOR OPEN 2005. Pro 23 půvabných dívek ve věkové kategorii 15 až 18 let byla připravena prezentace Libereckého kraje. Dívky se také rozhlédly po okolí z překrásné vyhlídky ze 17. patra nejvyšší budovy kraje. Mezi účastnicemi finále jsou i zástupkyně zemí, se kterými má Liberecký kraj navázanou spolupráci.  

 

Finalistky třetího ročníku této soutěže se sjedou do sídelního města Libereckého kraje - Liberce, aby se v sobotu 15. října zúčastnily finálového večera prestižní celosvětové soutěže o titul královny krásy. Dějištěm slavnostního vyhlášení se od 19 hodin stane nová multifunkční Tipsport arena. Záštitu nad touto přehlídkou ženského půvabu v České republice v roce 2005 převzal hejtman Libereckého kraje Petr Skokan.

 

První ročník Miss Europe-Junior s účastí finalistek z 21 zemí Evropy se podařilo pořadatelské agentuře Portalmedia s.r.o. úspěšně zrealizovat v roce 2003 a už v tomto ročníku slavila Česká republika úspěch, neboť historicky první vítězkou se stala její reprezentantka Anna Jeglová. Tato soutěžící zabodovala i u diváků, kteří ji zvolili za nejsympatičtější dívku. O vítězce letošního ročníku rozhodne mezinárodní porota složená z významných představitelů kulturního i politického života a děvčata budou soutěžit v klasických disciplínách, kde se bude posuzovat nejenom jejich půvab ale i důvtip.

Společné pózování fotografům na vyhlídce sídla kraje

Hejtman a finalistka ze Srbska a Černé Hory vyhlížejí z nejvyššího patra budovy sídla

finalistka_Kosova_a_radni_Vit_Prikasky

Krásy kraje si prohlédla i finalistka z Kosova, výklad jí k tomu dělal člen rady kraje Vít Příkaský

finalistka_z_CR_a_radni_Antonin_Schafer 
Zástupkyně České republiky a náměstek hejtmana Antonín Schäfer

finalistky_ze_zemi_spolupracujicimi_s_LK
Mezi finalistkami nechyběly ani reprezentantky zemí, se kterými Liberecký kraj spolupracuje - Polsko, Norsko, Slovensko a Srbsko a Černá Hora

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky