Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Krajská nemocnice Liberec má nové vedení

Futerová Linda

  • 01. 03. 2005 00:00

Sdílet článek

[id:2586|autor:Futerová Linda|email:linda.futerova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Po osmiletém působení odešel MUDr. Jaroslav Krutský z funkce ředitele liberecké nemocnice. Jaroslav Krutský vedl nemocnici od roku 1997. Pod jeho vedením se v liberecké nemocnici vytvořil jasný plán koncepce rozvoje nemocnice a podařilo se naplnit rozvoj všech medicínských oborů. Mimo jiné se jedná o specifické obory jako například traumacentrum, neurocentrum či kardiocentrum. Rovněž se pod jeho vedením otevřel moderní pavilon péče o matku a dítě, spinální jednotka pro úrazy páteře a míchy nebo nové pracoviště pro srdeční choroby. Nemocnice se jak ekonomicky, tak personálně stabilizovala a dosahuje kladných hospodářských výsledků. Jaroslav Krutský se rozhodl rezignovat na funkci ředitele nemocnice z důvodu neslučitelnosti s funkcí člena Zastupitelstva Libereckého kraje. Proto rada kraje pověřila vedením této příspěvkové organizace kraje od 1.3. 2005 MUDr. Radka Janouška. Ten byl do funkce ředitele krajské nemocnice uveden  hejtmanem Libereckého kraje Petrem Skokanem.

 

MUDr. Janoušek pracuje v liberecké nemocnici od roku 1969,  kdy nastoupil na chirurgické oddělení, v roce 1971 přešel na oddělení anesteziologie a resuscitace. V roce 1974 založil v rámci oddělení anesteziologie a resuscitace rychlou zdravotnickou pomoc a stal se jejím vedoucím lékařem. V roce 1989 byl jmenován primářem anesteziologicko resuscitačního oddělení. Souběžně s touto funkcí vykonával od roku 1997 funkci lékařského náměstka ředitele.

 

 


 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky