Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Krajské setkání nejen Zdravých obcí a měst Libereckého kraje. Je otevřené všem zájemcům o trvale udrŽITELNÝ rozvoj regionu - Liberec, 30. květen

Ivana Hujerová

koordinátorka neziskového sektoru a místní Agendy 21

  • 11. 05. 2023 00:00
  • Rozvoj

Sdílet článek

Srdečně Vás zveme ke společnému diskusnímu setkání nad možnostmi sdílení dobré praxe a příležitostmi pro rozvoj našeho kraje. Diskuse bude inspirována zkušenostmi „Zdravých měst“ na území Libereckého kraje, z nichž vybraná přímo na akci představí své ukázkové aktivity. Akce proběhne pod záštitou Martina Půty, hejtmana Libereckého kraje.

Otevřené krajské setkání (nejen) Zdravých obcí a měst

30. květen od 10:00 / Liberec - Krajský úřad LK, multimediální sál

Diskusní setkání připravuje Liberecký kraj ve spolupráci s asociací Národní síť Zdravých měst ČR (NSZM ČR) - certifikovanou platformou Zdravých obcí, měst a krajů v České republice. Vznikla již v roce 1994 a dnes sdružuje 135 municipalit a regionů, včetně dalších 4 krajů – Moravskoslezského kraje, Kraje Vysočina, Jihomoravského kraje a Ústeckého kraje.

Toto setkání je určeno nejen pro zástupce měst a obcí; je otevřeno i ostatním zájemcům z veřejného, podnikatelského a neziskového sektoru. Odpovědné plánování, trvale udr-Žitelný rozvoj, péče o zdraví a zapojování veřejnosti do rozhodování se týká všech skupin obyvatel i všech typů subjektů.

Věříme, že toto setkání bude dobrou příležitostí nejen pro sdílení dobré praxe, ale i pro diskusi o možnostech konkrétních zlepšení v různých oblastech rozvoje našeho regionu.

V příloze najdete podrobný program, odkaz na registraci a podrobné informace o Národní síti Zdravých obcí, měst a regionů.

Krajské setkání PROGRAMKrajské setkání PROGRAM

NSZM Co jo je a co nabízíNSZM Co to je a co nabízí

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky