Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Leták pro začínající řidiče

Futerová Linda

  • 04. 03. 2005 00:00

Sdílet článek

[id:2598|autor:Futerová Linda|email:linda.futerova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Krajský úřad Libereckého kraje, odbor dopravy, zpracoval koncem roku 2004 leták určený pro začínající řidiče. Obsahuje informace o nejčastějších příčinách vážných dopravních nehod, postupu při dopravní nehodě, mapu Libereckého kraje s místy smrtelných dopravních nehod na území kraje v roce 2003 s příčinami dopravních nehod a počty obětí. Vydán byl v nákladu 12 tis. kusů. Informační leták byl zpracován v rámci činností v oblasti BESIPu stanovených dokumentem „Koncepce BESIP v Libereckém kraji“ s cílem zvyšovat informovanost v této oblasti. Distribuce bude probíhat během roku 2005 prostřednictvím registru řidičů pověřených obcí v Libereckém kraji, kdy každý nový řidič spolu s řidičským průkazem obdrží tento leták. Zájemci jej mohou získat jak na registru řidičů pověřených obcí, tak i přímo v kontaktním centru Libereckého kraje.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky