Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Liberecký kraj pořádá víkendové setkání mužů-pěstounů

Futerová Linda

  • 09. 11. 2004 00:00

Sdílet článek

[id:2379|autor:Futerová Linda|email:linda.futerova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:724 030 320|aktualizace:]

Krajský úřad Libereckého kraje – odbor sociálních věcí a problematiky menšin pořádá ve dnech  12.–13. 11. 2004  víkendové setkání mužů-pěstounů Libereckého kraje, které se koná v penzionu „Ráj“ ve Skokovech u Mnichova Hradiště.

Toto setkání je zaměřeno na vzájemné poznání, předání zkušeností s výchovou dětí a načerpání nové energie. Je připraveno setkání s psychology, soc. pracovnicemi, posudkovým lékařem krajského úřadu, lékařem VZP a dalšími odborníky z oblasti náhradní rodinné péče. V rámci relaxačního pobytu jsou zajištěny také  rehabilitační masáže. Tato akce je financována Libereckým krajem, který uvolnil peníze ze svého rozpočtu.

Tento typ setkání, tj. účast mužů-pěstounů se uskuteční poprvé nejen v našem kraji, ale i v České republice. Doposud se podařilo krajskému úřadu dvakrát uspořádat setkání žen-pěstounek se značným  ohlasem  mezi pěstounkami. Pravidelně se konají setkání celých pěstounských rodin. Z těchto setkání vyplynulo, že i muži by se rádi setkali samostatně, podiskutovali mezi sebou a vyměnili si vzájemné zkušenosti.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky