Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Liberecký kraj se dnes připojil k uctění památky obětem katastrofy v jihovýchodní Asii

Futerová Linda

  • 05. 01. 2005 00:00

Sdílet článek

[id:2448|autor:Futerová Linda|email:linda.futerova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:724 030 320|aktualizace:]

Liberecký kraj se dnes připojil k uctění památky obětem katastrofy v jihovýchodní Asii. Vláda na dnešní den vyhlásila v souladu s iniciativou Evropské unie  v České republice smutek za oběti ničivé katastrofy a vyzvala občany, aby drželi ve 12:00 hodin tři minuty ticha. Státní vlajka je na budově Krajského úřadu Libereckého kraje spuštěna na půl žerdi a všichni zaměstnanci úřadu se také připojili k této upomínce.

 

Liberecký kraj se rovněž rozhodl pomoci obětem této katastrofy. Hejtman Libereckého kraje Petr Skokan předloží lednovému zastupitelstvu návrh na podpoření finančního konta ve výši 100 000,- Kč, které zřídil Přemysl Sobotka na podporu ničivé katastrofy.

 

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky