Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Liberecký kraj vydal další zajímavou publikaci - Maloplošná chráněná území Libereckého kraje

Futerová Linda

  • 02. 03. 2004 00:00

Sdílet článek

[id:1659|autor:Futerová Linda|email:linda.futerova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:724 030 320|aktualizace:]

Resort životního prostředí a zemědělství Libereckého kraje vydal publikaci Maloplošná chráněná území Libereckého kraje, která je určena k seznamování široké veřejnosti s nejcennějšími částmi přírody Libereckého kraje a k zvyšování veřejného povědomí o krásách přírody Libereckého kraje. „Na 120 barevných stranách je představeno všech 109 maloplošných chráněných územích vyhlášených na území Libereckého kraje k 31. prosinci 2003. Stručné informace o jednotlivých lokalitách jsou doplněny barevnými fotografiemi, vložena je mapa Libereckého kraje s vyznačením všech chráněných území. I přestože je náš kraj rozlohou druhým nejmenším, vyniká velkou rozmanitostí přírodních podmínek a s tím souvisejícím bohatstvím ekosystému. Věřím, že tato publikace potěší všechny nadšence a milovníky naší rozmanité přírody“, představil publikaci člen rady kraje Radim Zika.  Publikace sestavená pod vedením pracovníků resortu životního prostředí a zemědělství Ing. Martina Modrého a Ph.D RNDr. Jarmily Sýkorové navazuje na předchozí publikace resortu životního prostředí a zemědělství Libereckého kraje - Naučné stezky Libereckého kraje a Zprávu o stavu životního prostředí Libereckého kraje. Publikaci je možno získat na Krajském úřadě Libereckého kraje – resort životního prostředí a zemědělství.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky