Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Loučení s létem v Kryštofově údolí

Futerová Linda

  • 08. 09. 2004 00:00

Sdílet článek

[id:2173|autor:Futerová Linda|email:linda.futerova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:724 030 320|aktualizace:]

Další akci pro volný čas dětí a rodin s tématikou ekologické výchovy připravuje resort životního prostředí a zemědělství Libereckého kraje ve spolupráci s obcí Kryštofovo údolí. V sobotu 11. září 2004 budou v krásném prostředí obce Kryštofovo údolí připraveny od 9.00 h do 17.00 h různorodé aktivity určené především dětem, nicméně i dospělí návštěvníci si budou moci vyzkoušet práci s přírodními materiály, přírodovědná pozorování či se podívat na stříhání ovcí. Bude možné si zkusit například filcování kuliček z vlny, výrobu hraček z použitých materiálů, poznávání listů a plodů či se zúčastnit hmatové hry s pohádkou o vodníkovi.

Cílem akce je přiblížení problematiky ochrany životního prostředí hravou a zajímavou formou. Údolská pouť v Kryštofově údolí se na konci července setkala s velmi příznivou odezvou mezi spoustou návštěvníků. Věříme, že se i tato, i když poněkud menší akce, v jedné z nejmalebnějších obcí našeho kraje vydaří,“ podotkl radní za životní prostředí a zemědělství Libereckého kraje Radim Zika.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky