Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Na vyhlídkovou terasu v sídle Libereckého kraje zavítalo během prvních čtyř dnů 84 návštěvníků

Markgrafová Eva Mgr.

  • 18. 07. 2005 00:00

Sdílet článek

[id:2974|autor:Markgrafová Eva Mgr.|email:eva.markgrafová@kraj-lbc.info|telefon:485 226 327|mobil:724 260 800|aktualizace:]

Na vyhlídkovou terasu v 17. poschodí, kterou  ve svém sídle v budově čp. 642 v ulici U Jezu zpřístupnil v úterý 12. července Liberecký kraj, zavítalo během prvních čtyř dnů tj. od úterý do pátku 15. července již 84 návštěvníků. Veřejnost tak využila nabídnutou šanci  porozhlédnout se po okolí z nejvyšší výškové budovy v kraji.

Připomínáme, že vyhlídková terasa je po dobu letních prázdnin v provozu každý všední den od 9:00 do 16:00 hod.  Cirka půlhodinové prohlídky probíhají s proškoleným průvodcem s možností odborného výkladu v každou celou hodinu v době od 9 do 15 hodin s výjimkou 12. hodiny. Na terasu jsou zájemci přepraveni výtahem a mohou se na ní pohybovat ve vymezeném prostoru. Čas návštěvy je nezbytné si předem na KÚ rezervovat buď telefonem na čísle 485 226 111 nebo e-mailem na adrese kc@kraj-lbc.cz (v tomto případě je nutno vyčkat na zpětnou odpověď oddělení kontaktního centra Libereckého kraje).



Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky