Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Otevření Centra radosti dětí a sportovního areálu v obci Radimovice

Futerová Linda

  • 19. 10. 2005 00:00

Sdílet článek

[id:3289|autor:Futerová Linda|email:linda.futerova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:739 541 588|aktualizace:]

Náměstek hejtmana Libereckého kraje Radim Zika, v jehož resortu je rozvoj venkova,  se zúčastnil otevření Centra radosti dětí a sportovního areálu v obci Radimovice. Za finanční pomoci Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy ČR se podařilo Tělocvičné jednotě Sokol a obci Radimovice dobudovat sportovní areál, který nabízí širokou nabídku využití volného času. Tenisový kurt, víceúčelovou plochu (na volejbal, minifotbal, nohejbal)  a dvousetmetrový tartanový ovál lze využívat i ve večerních hodinách díky instalovanému osvětlení.

Pro děti vybudovala obec za přispění Ministerstva pro místní rozvoj Centrum radosti dětí, které zahrnuje multifunkční prvek s horolezeckou stěnou, skluzavkou, lanovým mostem a šplhadly. Nezbytným doplňkem jsou houpačky a pružinová hopsadla.

Věřím, že se obci podaří v příštím roce dokončit běžeckou dráhu  a především Víceúčelovou budovu – hasičskou zbrojnici, která v sobě obsahuje sál s posilovnou pro zimní přípravu sportovců, nové zdravotní středisko a tak potřebnou požární zbrojnici pro místní výjezdovou jednotku. Liberecký kraj na její výstavbu v letošním roce již  přispěl částkou 200 tis. Kč. Obec Radimovice se svými investičními akcemi, které v posledních letech dokončuje patří mezi nejlepší vizitku Libereckého kraje, jak lze účelně nakládat se svěřenými prostředky a majetkem s využitím širokého spektra dotací, “ řekl Radim Zika.

 

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky