Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Potravináři a zemědělci z Libereckého kraje budou usilovat o ocenění Výrobek roku 2004

Futerová Linda

  • 22. 04. 2004 00:00

Sdílet článek

[id:1818|autor:Futerová Linda|email:linda.futerova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:724 030 320|aktualizace:]

Zastupitelstvo Libereckého kraje schválilo zásady, podle kterých bude probíhat soutěž – Výrobek Libereckého kraje z odvětví potravinářství – zemědělství. Z těchto zásad vyplývá, že se do soutěže může přihlásit jak fyzická, tak právnická osoba podnikající na území našeho kraje. Přihlášku do soutěže mohou uchazeči zasílat na Odbor životního prostředí a zemědělství krajského úřadu LK do konce června a vítěz soutěže bude znám při konání Krajských dožínkových slavností, které se letos budou konat v září v Liberci. „V Libereckém kraji je řada potravinářských subjektů, jejichž výrobky jsou na vysoké úrovni kvality. V rámci rozlišování zemědělských činností vznikají a fungují malé výrobny, které ze zemědělských produktů vytvářejí velice kvalitní potravinářské výrobky. Z tohoto důvodu je v rámci krajské koncepce zemědělství navržena jako jedna z možností, které podporují rozvoj tohoto podnikání, a tím i rozvoj venkovského prostoru, tato soutěž“, řekl člen rady kraje Radim Zika. Včera zastupitelstvem schválené zásady a vlastním vyhlášením soutěže naplní Liberecký kraj jedno z opatření výše zmíněné koncepce, které směřuje k rozvoji zemědělsko-potravinářského podnikání v kraji. Zároveň se toto ocenění bude aktivně podílet i na propagaci samotného Libereckého kraje.

Zásady pro udělení informací naleznou uchazeči na webových stránkách kraje www.kraj-lbc.cz a od května pak také na stránce www.apic-kraj.cz.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky