Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Pozvánka na tiskovou konferenci

Futerová Linda

  • 11. 05. 2004 00:00

Sdílet článek

[id:1889|autor:Futerová Linda|email:linda.futerova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:724 030 320|aktualizace:]

Dovoluji si Vás pozvat na tiskovou konferenci, která  se koná v pátek 14. 5. 2004 v 11.00 hod. v Hotelu Petřín v Jablonci nad Nisou. Tisková konference se pořádá u příležitosti 19. zasedání Rady Asociace krajů České republiky v Jablonci nad Nisou.

Hejtmani se na svém jednání  budou zabývat poslední verzí návrhu novely zákona č. 243/2000Sb., o rozpočtovém určení daní. Návrh novely zpracovalo Ministerstvo financí ČR a v současnosti k němu ze strany krajů a dalších míst (ministerstev, apod.) probíhá připomínkové řízení. Rada vyslechne dále informaci o stavu příprav společného zasedání Institucionálního výboru Kongresu místních a regionálních orgánů Rady Evropy a Komise pro ústavní záležitosti a evropskou správu Výboru regionů v České republice, které se bude konat ve dnech 20. – 21. září 2004 v Praze. Vrátí se k právní problematice, např. dozoru nad přenesenou působností obcí, k  problematice přezkoumávání hospodaření územních samosprávných celků a dobrovolných svazků obcí; samostatně bude diskutovat o problematice návrhu věcného záměru zákona o prostituci, jehož zpracovatelem je Ministerstvo vnitra ČR, apod. Na pořadu jednání je též potvrzování nebo schvalování zástupců AKČR v odborných pracovních orgánech – pracovních skupinách -  některých ministerstev a dalších institucí.

Těšíme se na setkání s Vámi

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky