Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Prezentace Libereckého kraje na veletrhu Regiontour

Futerová Linda

  • 12. 01. 2006 00:00

Sdílet článek

[id:3495|autor:Futerová Linda|email:linda.futerova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:739 541 588|aktualizace:]

V rámci společné regionální prezentace Českého Severu se odedneška na tradičním veletrhu turistických možností Regiontour 2006 představil návštěvníkům brněnského výstaviště také se svojí nabídkou Liberecký kraj.

„Na expozici Českého Severu se spolu s naším krajem finančně spolupodílel také Královehradecký kraj a hlavním cílem je představit turisticky atraktivní regiony jako celek. Bez ohledu na administrativní hranice,“ vysvětluje hejtman Libereckého kraje Petr Skokan hlavní myšlenku společného stánku regionu Český sever, kam bylo zahrnuto několik turisticky významných oblastí počínaje Máchovým krajem a konče Krkonošemi. Náměstek hejtmana pro cestovní ruch Antonín Schäfer pak tento veletrh označuje za největší neformální setkání všech, kteří mají v ČR co dočinění s cestovním ruchem. „Proto je pro nás účast na veletrhu tak důležitá,“ podotýká náměstek a s hejtmanem se shodují, že nabídka Českého Severu potažmo Libereckého kraje je ve vztahu k turistům velice pestrá a bohatá. Kromě tradiční nabídky turistických možností prezentoval náš stánek i nové programy, kam patří: Putování za pověstmi Českého ráje, Sklářská stezka či speciální autobusové krkonošské linky. Celá expozice je doplněná i zajímavým doprovodným programem a největší zájem u návštěvníků vzbudila např. možnost narýžovat si drahé kameny – granáty (Granát Turnov), anebo se pustit do navlékání korálků poskytnutých společností Jablonex. Tuto možnost si nenechal ujít ani hejtman Petr Skokan.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky