Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Přijďte si nakreslit obrázek a vyhrát zajímavé ceny

Futerová Linda

  • 26. 10. 2005 00:00

Sdílet článek

[id:3272|autor:Futerová Linda|email:linda.futerova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:739 541 588|aktualizace:]

V sobotu 29.10.2005 od 14 hod bude v rámci akce „7. narozeniny centra Babylon“ zahájena prezentace výtvarné soutěže „O pohár Hejtmana LK“ v prostorách obchodního městečka Babylon, v jednom z obchůdků. Děti si mohou přijít kreslit na téma „Silnice není závodní dráha“, své dílo odevzdat a zúčastnit se tak již druhého ročníku výtvarné soutěže s tématikou BESIP, kterou vyhlašuje Liberecký kraj v rámci činností zvyšujících bezpečnost provozu na pozemních komunikacích. Výtvarná soutěž bude probíhat až do 30.listopadu 2005. Informace k soutěži je možné získat na www.doprava.kraj-lbc.cz, na odboru dopravy Krajského úřadu Libereckého kraje, na dětských dopravních hřištích a u učitelů dopravní výchovy na základních školách. V průběhu prosince budou výtvarné práce vyhodnoceny a vyhlášeni vítězové, kteří obdrží z rukou hejtmana zajímavé ceny (výtvarné pomůcky, společenské hry,..).

 

Děti, které se zúčastní narozenin Babylonu obdrží plyšáka a vstupenku do počítačové herny PG Cyber Café a může se zúčastnit spousty soutěží a her o ceny sponzorů.

 

Obchůdek v prostorách centra Babylon, kde jsou vystavena výtvarná díla účastníků loňského ročníku soutěže O pohár Hejtmana LK, bude možné navštívit celý měsíc listopad a děti se mohou zapojit i do ročníku letošního.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky