Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Setkání představitelů měst a obcí okresu Česká Lípa

Futerová Linda

  • 24. 10. 2005 00:00

Sdílet článek

[id:3265|autor:Futerová Linda|email:linda.futerova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:739 541 588|aktualizace:]

Ve dnech 20. a 21. října 2005 proběhlo ve Starých Splavech setkání zástupců měst a obcí z okresu Česká Lípa. První den se jednání s představiteli měst a obcí zúčastnili mimo jiné také člen rady kraje pověřený vedením resortu dopravy Vladimír Richter a vedoucí odboru dopravy Krajského úřadu Libereckého kraje Stanislava Jakešová. Prostřednictvím hlavních představitelů resortu dopravy v Libereckém kraji byla prezentována dvě obsáhlá témata, a to dopravní obslužnost okresu Česká Lípa, návaznost na města Liberec a Ústí nad Labem a stav silnic a komunikací v okrese Česká Lípa – výhled na roky 2006.

K prvnímu tématu byly podány informace týkající se veřejného zájmu, prokazatelné ztráty ve veřejné dopravě, veřejné linkové dopravy, železniční dopravy a mnoho dalších. Probírala se nejen současná situace v Libereckém kraji, ale bylo možné nahlédnout do budoucích projektů. Vladimír Richter prezentoval i druhé obsáhlé téma, ve kterém byla probírána dopravní politika České republiky 2005-2013, debatovalo se o prostředcích na výstavbu a údržbu silnic. Byly podány materiály vypovídající    o stavu povrchů silnic II. a III. třídy v kraji, dále se hovořilo o projektech financovaných ze strukturálních fondů EU. Na závěr měli starostové měst a obcí prostor pro zahájení debaty.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky