Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Vánoční trhy s pestrými dárky budou také na kraji

Mgr. Langer Jiří

  • 27. 11. 2007 00:00

Sdílet článek

[id:5879|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Vánoční prodejní výstava výrobků klientů sociálních zařízení zřizovaných Libereckým  krajem a nestátních neziskových organizací působících v našem regionu se letos uskuteční  v pondělí 3. prosince v multimediálním sále ve 3. patře  budovy C Krajského úřadu v Liberci od 10 do 15 hodin. od 10 hod. do 15 hod.

„Jak se již stalo dobrým zvykem,  před vánočními svátky pořádáme  vánoční prodejní výstavu výrobků z rukou  klientů zařízení sociálních služeb Libereckého kraje. Letos počítáme s účastí nejméně patnácti vystavovatelů a prodejců,“ uvedla Hana Králíčková, členka Rady LK pověřená vedením resortu sociálních věcí, bezpečnosti a národnostních menšin.

Podle ní se zde například objeví výrobky  krajských zařízení:  Denní a pobytové sociální služby, Domov a Centrum denních služeb Jablonec nad Nisou, APOSS Liberec, Služby sociální péče TEREZA, Jedličkův ústav Liberec , Domov pro seniory Vratislavice nad Nisou, Domov důchodců Český Dub, Domov a Centrum aktivity. Z nestátního sektoru přijedou  třeba. Domov u Spasitele Frýdlant, Terapeutická komunita v Nové Vsi, Mezinárodní centrum UNIVERSIUM, občanské sdružení DRAK, Stacionář Rváček, Alvalída, FOKUS Liberec aj.

„Věřím, že naše tradiční vánoční  výstava se stejně jako v předchozích letech  setká s velkým ohlasem, pomůže návštěvníkům  objevit zajímavé dárky pod stromeček a ještě  bude příjemným zpestřením začínajícího předvánočního shonu,“ zve k návštěvě KÚLK širokou veřejnost Hana Králíčková..

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky