Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Konference a výstava Technologie do škol 2019 se uskuteční potřetí

Bc. Lenka Klimentová

odborný zaměstnanec

  • 14. 01. 2019 00:00
  • Školství

Sdílet článek

V současné době kraj připravuje 3. ročník odborné konference s doprovodnou výstavou Technologie do škol. Ta se uskuteční 24. dubna 2019 v multimediálním sále budovy Krajského úřadu Libereckého kraje. Je určena ředitelům základních, středních a vyšších odborných škol, pedagogům, ICT metodikům, pedagogickým a vzdělávacím institucím, dodavatelům ICT technologií a poskytovatelům ICT služeb, představitelům univerzit a odborné veřejnosti.

Cílem akce je přiblížit účastníkům novinky z oblasti informačních a komunikačních technologií ve vzdělávání a rozpoutat diskusi prostřednictvím příspěvků na konferenci, názorně demonstrovat přínos ICT ve vzdělávacím procesu během tematických workshopů, předvést inovativní SW a HW využitelný ve vzdělávání na doprovodné výstavě.  „Nabízíme proto firmám nejen z Libereckého kraje, aby se v případě zájmu prezentovaly na veletrhu Technologie do škol prostřednictvím příspěvku v odborné konferenci nebo stánku na doprovodné výstavě,“ uvedl náměstek hejtmana pro rezort školství, mládeže, tělovýchovy, sportu a zaměstnanosti Petr Tulpa s tím, že příspěvek v konferenci musí mít v první řadě informační hodnotu, nesmí se jednat pouze o komerční prezentaci. „Upřednostňujeme vstupy v podobě workshopu, případně s praktickými ukázkami,“ dodává metodička projektu Krajský akční plán LK Jana Štefková. Zařazení příspěvku do programu podléhá schválení pořadatele akce.

V případě zájmu o vystoupení v rámci konference kontaktujte metodičku projektu KAP LK Janu Štefkovou (email: jana.stefkova@kraj-lbc.cz, tel: 485 226 402), a to nejpozději do 8. března 2019.

Paralelně s odbornými příspěvky mohou také firmy nabízet své produkty formou stolu nebo stánku na doprovodné výstavě. Ta bude instalována ve foyer před multimediálním sálem, případně v dalších přilehlých prostorách. Doprovodné výstavy se lze zúčastnit samostatně i paralelně s příspěvkem v odborné konferenci. Na doprovodnou výstavu se mohou zájemci hlásit na výše uvedených kontaktech nejpozději do 5. dubna 2019.

Pozvánka na konferenci

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky