Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Kalendář zemědělských akcí 2004

Futerová Linda

  • 07. 01. 2004 00:00

Sdílet článek

[id:1473|autor:Futerová Linda|email:linda.futerova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:724 030 320|aktualizace:]

Liberecký kraj, resort životního prostředí a zemědělství, ve spolupráci s Regionální agrární radou vydal již po třetí zajímavou publikaci -  Kalendář vzdělávacích akcí. Tato publikace je určena jak pro odborníky z praxe, tak i pro laickou veřejnost. Tvoří ji pestrá škála jedenadvaceti zemědělských a osmi ekovýchovných akcí. Část je zaměřena na odborné semináře k problematice vstupu do Evropské unie, chovu hospodářské zvěře, rozvoji agroturistiky, ale i   výkladu zákonů apod. Další jsou akce kulturně-společenské jako například třetí Krajské dožínkové slavnosti, které se letos odehrají v Liberci pod záštitou hejtmana kraje Pavla Pavlíka a člena rady kraje Radima Ziky. Na náměstí Dr. E. Beneše bude v září k vidění tradiční dožínkový průvod, staročeský jarmark či výstava hospodářského zvířectva. Určitě potěší i další nabízená společenská akce, a to šestý  Ples zemědělců a potravinářů v únoru v Domě kultury Liberec.

Kalendář zemědělských akcí jsme letos vydali v rozšířené verzi, jedná se především o aktivity, které podporují vztah člověka k přírodě a zároveň jsou určeny jako volnočasové aktivity pro rodiny s dětmi“, doplnil člen rady kraje pověřený vedením resortu životního prostředí a zemědělství Radim Zika. Kalendář vzdělávacích akcí 2004 je k dispozici jak  na sekretariátu resortu životního prostředí a zemědělství v sídle Libereckého kraje, tak bude distribuován do vybraných informačních center v Libereckém kraji.  Prezentován bude rovněž v nejbližších dnech na internetových stránkách kraje www.kraj-lbc.cz.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky