Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Výrobek Libereckého kraje z oblasti zemědělství – potravinářství

Bradíková Nikola,Bc.

  • 17. 06. 2004 00:00
  • Zastupitelstvo

Sdílet článek

[id:2025|autor:Bradíková Nikola,Bc.|email:nikola.bradikova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:724 083 009|aktualizace:]

„Výrobek Libereckého kraje z oblasti zemědělství – potravinářství“, tak zní název nového projektu na podporu krajského zemědělství. V rámci soutěže, která je součástí Krajské koncepce zemědělství Libereckého kraje, budou jednotliví zájemci bojovat  o nejlepší potravinářský výrobek nejen v rámci jeho kvality, ale i originality či designu jeho obalu.

„Je to jeden ze způsobů, jak upozornit na kvalitní potravinářské výrobky našich zemědělců, a to nejen v rámci kraje, ale i celé České republiky. V současné době nám v kraji vzniká čím dál více menších zemědělských výroben a tímto způsobem na ně můžeme upozornit a alespoň trochu jim pomoci v rámci konkurenčního boje. Samozřejmě jsou na výrobek stanovena přesná kritéria, která musí splnit, jako např. původ výrobku, celkový vzhled, ale i vliv výrobku na zdraví zákazníka.“ uvedl Radim Zika, člen rady kraje pověřený vedením resortu zemědělství a životního prostředí.

Letošní ročník bude mít finále v rámci Krajských dožínkových slavností, které proběhnou 4. září v Liberci. Z rukou hejtmana Libereckého kraje si pak bude moci vítěz převzít ocenění „Výrobek roku“, jehož udělení schválilo zastupitelstvo kraje.

Přihlášky do soutěže mohou podnikatelé a firmy se sídlem na území Libereckého kraje adresovat Odboru životního prostředí a zemědělství Libereckého kraje, U Jezu 642/2a, 461 80 Liberec 2 v zalepené obálce s označením „Výrobek roku 2004“. Uzávěrka pro podání přihlášek je 30. června 2004. Bližší informace o akci jsou uveřejněny též na webových stránkách www.kraj-lbc.cz/ zivotniprostredi;  (v sekci zemědělství).

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky