Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Liberecký kraj se chystá vydat Katalog neziskových organizací z oblasti životního prostředí

Futerová Linda

  • 28. 06. 2005 00:00

Sdílet článek

[id:2932|autor:Futerová Linda|email:linda.futerova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:724 030 320|aktualizace:]

Jednou z hlavních priorit resortu rozvoje venkova, zemědělství, životního prostředí a informatiky Libereckého kraje je podpora činnosti neziskového sektoru. Vedle finanční podpory připravuje ve spolupráci s neziskovými organizacemi řadu akcí a probíhá několik dlouhodobých projektů. „Pro rozvoj neziskového sektoru je nezbytné, aby byla veřejnost s jeho prací dostatečně seznámena. V loňském roce jsme vydali Katalog agrárních subjektů Libereckého kraje. Po dobrých zkušenostech s touto publikací jsme se rozhodli připravit něco obdobného pro neziskové organizace pracující v oblasti životního prostředí,“ řekl k připravovanému záměru Radim Zika, náměstek hejtmana Libereckého kraje pověřený vedením zmíněného resortu.

Krajský úřad oslovil dopisem již 340 organizací v kraji a vyzývá i další krajské organizace, aby se v případě zájmu do této akce zapojily. Informace o neziskových organizacích je třeba zaslat nejpozději do 15. srpna 2005 nejlépe v elektronické podobě na e-mail: lenka.rychtarikova@kraj-lbc.cz, případně písemně na adresu: Krajský úřad Libereckého kraje, odbor rozvoje venkova, zemědělství a životního prostředí, Ing. Lenka Rychtaříková, U Jezu 642/2a, 461 80 Liberec 2. Více informací lze najít i na webových stránkách kraje www.kraj-lbc.cz.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky