Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

38 počítačů pro zemědělce Libereckého kraje

Futerová Linda

  • 01. 06. 2006 00:00

Sdílet článek

[id:3943|autor:Futerová Linda|email:linda.futerova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Darovací smlouvu na 28 počítačů pro agrární sektor podepsali včera v sídle kraje hejtman Petr Skokan a předseda Regionální agrární rady Libereckého kraje Robert Erlebach.

Náměstek hejtmana Libereckého kraje Radim Zika, který je pověřen vedením resortu rozvoje venkova, životního prostředí, zemědělství a informatiky, navíc rozdal 10 šeků na další počítače pro vybavení Veřejných agrárních internetových pracovišť APIC v celém Libereckém kraji. Celkem tak mezi zemědělce Liberecký kraj rozdělil 38 počítačů, které jim mimo jiné umožní přístup na portál agrárního poradenského informačního centra.

Tento portál jsme zřídili za účelem pomoci zemědělské veřejnosti při získávání celé řady informací a poradenských služeb. Po vstupu České republiky do EU došlo totiž k výrazným změnám v oblasti agrárního sektoru a jednotliví zemědělci by měli o těchto změnách a jejich přínosech jistě vědět. Jedná se jak o změny legislativní, tak ale i například možnosti čerpání financí z fondů EU. Jsem rád, že se nám podařilo získat pro zemědělce další výpočetní techniku, která  bude v tomto případě maximálně využita“, řekl Radim Zika.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky