Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Česká Lípa a Jiřetín pod Bukovou jsou vítězi Zlatého erbu

Futerová Linda

  • 08. 03. 2006 00:00

Sdílet článek

[id:3674|autor:Futerová Linda|email:linda.futerova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:739 541 588|aktualizace:]

Ceny vítězům krajského kola soutěže Zlatý erb o nejlepší webové stránky a elektronické služby měst a obcí byly dnes předány na slavnostním ceremoniálu v sídle Libereckého kraje za účasti náměstka hejtmana Libereckého kraje Radima Ziky a Antonína Schäfera. Do finále krajského kola se z 25 přihlášených měst a obcí dostaly Česká Lípa, Heřmanice, Hrádek nad Nisou, Jablonec nad Nisou, Jiřetín pod Bukovou, Semily, Všelibice a Zahrádky. Porota složená z řad odborníků nakonec ocenila jako nejlepší webové stránky portál města Česká Lípa. Jiřetín pod Bukovou bodoval dvakrát, když z rukou náměstků převzali zástupci obce ocenění nejprve za nejlepší elektronickou službu a poté za nejlepší webové stránky obce. Cenu veřejnosti získaly Heřmanice.

Sdružení Zlatý erb pořádá letos již osmý ročník této soutěže. Liberecký kraj se do ní zapojil třetím rokem. „Cílem soutěže je podpořit modernizaci místních samospráv prostřednictvím rozvoje informačních služeb poskytovaných s využitím internetu a ostatních elektronických médií,“ řekl Radim Zika, náměstek hejtmana zodpovědný za resort informatiky.

Vítězové jednotlivých kategorií postoupí do celostátního kola, které bude vyhodnoceno na konferenci ISSS dne 3. 4. 2006 v Hradci Králové.

 



 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky