Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hejtman zavítal do Kravař

Mgr. Markgrafová Eva

  • 03. 07. 2006 00:00

Sdílet článek

[id:4034|autor:Mgr. Markgrafová Eva|email:eva.markgrafova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 327|mobil:|aktualizace:]

Hejtman Libereckého kraje Petr Skokan navštívil 28. června Kravaře v Čechách. Do nejzápadnější  části Libereckého kraje pozval hejtmana starosta Vít Vomáčka, který  ho také přijal spolu s dalšími představiteli obce na obecním úřadě, kde společně diskutovali  o současném životě na venkově a problémech malých obcí, jakou jsou i Kravaře s  800 obyvateli.

Kromě budovy místní základní školy, kde hejtman pro změnu odpovídal na zvídavé otázky žáků osmé a deváté třídy, si prohlédl  také kravařskou faru a kostel, mateřskou školu a Centrum zdraví. Komplex s fitness centrem, saunou a soláriem nechala především kvůli mládeži vybudovat obec, jako jednu z alternativ pro smysluplné trávení volného času. Zařízení tak slouží nejenom pro posílení fyzické kondice ale i jako prevence proti kriminalitě nudící se mládeže.

V neposlední řadě zavítal představitel kraje také  do lomu společnosti CS Kámen Plus s.r.o., jež v dané oblasti představuje jednu z nejvýznamnějších firem. Zde se průvodcovství ujal majitel a zároveň obecní zastupitel Oldřich Matějka, který hejtmana informoval o plánech firmy.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky