Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Publikum obdarovalo Jedličkův ústav

Mgr. Markgrafová Eva

  • 19. 12. 2006 00:00

Sdílet článek

[id:4638|autor:Mgr. Markgrafová Eva|email:eva.markgrafova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 327|mobil:|aktualizace:]

Z rukou hejtmana Libereckého kraje Petra Skokana převzal sedmnáctiletý Mirek v pondělí večer v Domě kultury v Liberci na koncertě herečky a zpěvačky Daniely Šinkorové vánoční dárek v podobě skleněné kasičky, kam během vánočně naladěného koncertu darovalo publikum dětem z Jedličkova ústavu více než 16 tisíc korun. „Nad koncertem, který přispěl nejenom k nádherné předvánoční atmosféře, ale hlavně posloužil na podporu naší Jedličkárny, jsem velice rád přijal záštitu. Chtěl bych proto poděkovat jak Daniele Šinkorové za krásný večer tak publiku, které přispělo do sbírky.“  Právě v těchto dnech, kdy se připravujeme na jedny z nejkrásnějších svátků, bychom podle hejtmana měli asi víc než kdy jindy pamatovat nejenom na své blízké, pro něž připravujeme štědrovečerní překvapení, ale také na všechny, kteří potřebují pomoc. „Jsou to především malí i velcí klienti různých sociálních ústavů, kterým podáváme pomocnou ruku, aby se o ni mohli opřít a zvládnout svůj životní handicap,“ dodává hejtman Petr Skokan. „Výtěžek ze sbírky použijeme na rehabilitační pobyty svých klientů,“ upřesňuje ředitelka libereckého Jedličkova ústavu Hana Peldová, neboť právě na tyto aktivity nový zákon o sociálních službách nepamatuje, nicméně podobné pobyty mají svůj smysl a rádi by je proto svým klientům dopřáli.  


Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky