Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Setkání pěstounů

Futerová Linda

  • 18. 05. 2006 00:00

Sdílet článek

[id:3898|autor:Futerová Linda|email:linda.futerova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Liberecký kraj, resort sociálních věcí, bezpečnosti a problematiky menšin, pořádá ve dnech 19. 5. – 21. 5. 2006 páté setkání pěstounských rodin. „Tato setkání v minulosti zaznamenala  značný pozitivní ohlas, a proto se stávají již tradicí. Každý rok se setkání koná na jiném místě Liberecka, letos setkání uspořádáme v Novém Městě pod Smrkem,“ řekla Hana Králíčková, členka rady kraje.

 

Pro pěstouny a jejich děti je připraven bohatý program. V pátek se nejen navzájem poznají, předají si zkušenosti s výchovu přijatých dětí, ale pohovoří s odborníky, kteří zde budou přítomni /psychologové a sociální pracovníci/ na témata, která je budou zajímat. Je připraven program zvlášť i pro děti – výtvarná a sportovní činnost.

 

Sobota bude věnována celodennímu výletu při kterém bude navštíven zámek Frýdlant, výcvikové středisko psů v Heřmanicícha a prohlídka zdejší sklárny. Děti i dospělí si také budou moci  prohlédnout hasičské stříkačky. Na večer je pro všechny připraveno táborákové posezení. Neděle bude věnována relaxaci, plavání v bazénu a sauně.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky