Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hejtman a náměstek otevírali expozici kraje v Brně

Mgr. Langer Jiří

  • 14. 01. 2008 00:00

Sdílet článek

[id:6018|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Hejtman Libereckého kraje Petr Skokan a náměstek hejtmana por kulturu, památkovou péči a cestovní ruch Antonín Schäfer, zahajovali minulý čtvrtek otevření expozice Libereckého kraje na 17. mezinárodní veletrhu turistických možností v regionech REGIONTOUR 2008. Stánky proagující turismus v Jizerských horách, Krkonoších, Máchově jezeře, Českém ráji a dalších místech Libereckého kraje si prohlédli i další hejtmani, kteří zde měli zasedání Asociace krajů ČR.

Máme se čím pochlubit, například stánky Českého ráje měly velký ohlas,“ uvedl hejtman.

„Je znát, že někteří privátní vystavovatelé, jako například ČEZ a další, mají více peněz, přesto si myslím, že naše nabídka patřila k těm velmi oceňovaným,“ doplnil náměstek hejtmana.

To se potvrdilo hned večer, když se  na brněnském výstavišti udělovaly  Ceny Grand Prix za nejlepší počiny v oblasti propagace a marketingu cestovního ruchu. Odbornou porotu tentokrát zaujala i „Nabídka turistických programů“, kterou vydalo Sdružení Český ráj.

 

„Ocenění z největší české prezentace turistických regionů, kterou v Brně vidí necelých 40 tisíc návštěvníků, mě velmi těší. Ve velké konkurenci je potvrzením stálé kvality propagačních materiálů z dílny týmu Sdružení Český ráj,“ uvedl Aleš Hozdecký, předseda správní rady Sdružení.

 

Nabídkový katalog představuje turistické možnosti regionu Český ráj, je v něm výčet jednotlivých atraktivit a služeb s hlavními informacemi. Dále potom konkrétní nabídky pro cestovní kanceláře, kolektivy i individuální turisty. Soubor doplňuje CD, kde jsou kromě uvedených nabídek zpracovány i programy podle jednotlivých oblastí zájmu klientů a ubytování. Propagační materiál je v českém, anglickém a německém jazyce.

 

Brněnský stánek Sdružení Český ráj měl celkovou plochu 120 metrů čtverečních, na které našly místo i další regiony Libereckého kraje, takže tu kromě Českého ráje bylo zastoupeno také Českolipsko, Krkonoše a Jizerské hory. V části věnované Českému ráji mohli návštěvníci rýžovat české granáty ve spolupráci s Družstvem umělecké výroby Granát Turnov, broušení drahých kamenů předváděl Josef Malý z Rovenska pod Troskami.

 

 








Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky