Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hejtman s Miss Bohemia rozdával dárky dětem v Krompachu

Mgr. Langer Jiří

  • 21. 12. 2007 00:00

Sdílet článek

[id:5973|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

S vítězkou minulého ročníku soutěže Miss Bohemia Kateřinou Sokolovou a manažerkou Nadačního  fondu Bohemia Ditou Cikánovou předal ve středu  hejtman Libereckého kraje vánoční dárky dětem z Dětského domova v Krompachu.

„Dětem jsme přivezl do jejich knihovny knížky vydané Libereckým krajem, ony mi naoplátku věnovaly hezké dárky, které vlastnoručně vyrobily,“ uvedl Petr Skokan.

Nadační fond Bohemia přivezl zejména hračky.

„Nově vzniklý Nadační fond Bohemia má za cíl dlouhodobě poskytovat hmotnou i finanční pomoc zdravotnickým zařízením a ústavům, sociálním domům, krizovým centrům a dalším zařízením podobného zaměření, stejně jako osobám ze slabších sociálních skupin a handicapovaným občanům," řekla Dita Cikánová s tím, že v rámci Nadační Miss Tour Bohemia bylo rozděleno zhruba 20 tun hygienických potřeb, stanů a hraček do vybraných zařízení po celé České republice.

Děti hostům zazpívaly a zatancovaly  a společně s návštěvou stvrdily hlavní myšlenku Nadačního fondu Bohemia, že jim nejsou lhostejné osudy lidí, k nimž se hezčí tvář života otočila zády. Prostě podle hesla na tričku členů nadace -  Pomáhat je krásné.






Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky