Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Internetová dopravní hra pro děti Bezpečně na kole vyjde na CD

Mgr. Langer Jiří

  • 21. 12. 2007 00:00

Sdílet článek

[id:5972|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Liberecký kraj připravil na konec roku 2007 pro základní školy a dětská dopravní hřiště nově natočené CD s dopravní hrou „Bezpečně na kole“. Tato hra je již rok součástí nových dětských webových stránek www.deti.bezpecne-na-silnicich.cz.

„Nové CD s hrou má za úkol přiblížit tento zajímavý projekt i dětem, kteří se běžně k internetu nedostanou. Proto bude Liberecký kraj bude v prosinci 2007 a lednu 2008 distribuovat celkem 1000 ks těchto netradičních cédéček,“ uvedla Petra Schneiderová, vedoucí oddělení silniční dopravy LK.

Projekt webových stránek www.deti.bezpecne-na-silnicich.cz vznikl za podpory Fondu malých projektů Interreg IIIA prostřednictvím Euroregionu Nisa a byl spolufinancován z ERDF (Evropského fondu pro regionální rozvoj).

„V budoucnu Liberecký kraj počítá s jejich dalším rozvojem a vývojem dalších her pro děti s dopravní tématikou,“ doplnila Petra Schneiderová.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky