Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Nejlepším řidičem autobusu v LK je letos Josef Fuksa z Kozákova

Mgr. Langer Jiří

  • 09. 12. 2008 00:00

Sdílet článek

[id:7241|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Náměstek hejtmana Martin Sepp, pověřený vedením resortu dopravy LK, předal v úvodu tiskové konference pohár nejlepšímu řidiči autobusu v Libereckém kraji v roce 2008. Stal se jím  Josef Fuksa, opět zaměstnanec největšího autobusového dopravce v kraji ČSAD Semily. Vítězem loňské ankety o nejlepšího řidiče autobusu Libereckého kraje se totiž stala Jitka Langhamrová, rovněž z tohoto dopravního podniku.

„Cílem této ankety je popularizace veřejné dopravy a snaha přiblížit a ocenit náročnou a zodpovědnou práci řidiče autobusu,“ uvedl Petr Prokeš, ředitel KORID LK.

Řidič žijící na Kozákově již 30 let, a jezdící zejména v zimě na trase Semily – Turnov, dostal do úschovy putovní pohár, na který bylo nesmazatelně vybroušeno jeho jméno a také upomínkové předměty Libereckého kraje. Na tiskové konferenci byl také vylosován jeden anketní lístek, jehož držitel – Pavel Schröter, Husitská ul. , Liberec 10,  obdrží šťastnou bezkontaktní čipovou kartu, na kterou bude moci cestovat v celém Libereckém kraji v průběhu roku 2009 zdarma.

V letošním roce výhody takovéto šťastné bezkontaktní čipové karty využívá paní Jiřina Brychcí z Železného Brodu.

Paní Brychcí je živnostník a v rámci svého zaměstnání se pohybuje po celém Libereckém kraji. Paní Brychcí nám prozradila,  díky čipové kartě s přednabitou hotovostí začala v mnohem větší míře využívat autobus a zjistila, že tento druh přepravy může být i velice rychlý a spolehlivý. Autobus využívá nejenom při svých pracovních cestách – poskytuje totiž poradenské služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a v požární ochraně na území celého Libereckého kraje – ale také při různých volnočasových aktivitách,“ informoval Jaroslav Kadlec,

dopravní specialista z KORID LK, spol.s r.o.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky