Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Jarní prázdniny si děti užijí v jiném termínu

Mgr. Matoušová Barbora

  • 09. 07. 2008 00:00

Sdílet článek

[id:6727|autor:Mgr. Matoušová Barbora|email:barbora.matousova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 327|mobil:|aktualizace:]

S ohledem na množství dotazů týkajících se doby konání jarních prázdnin ve školním roce 2008/2009 v našem kraji, upozorňujeme na jeho změnu oproti pravidelnému harmonogramu vycházejícímu z principu rotace termínů mezi regiony.

 

Jarní prázdniny v délce jednoho týdne jsou podle sídla školy stanoveny v okresech Česká Lípa, Jablonec nad Nisou, Liberec a Semily pro příští školní rok v termínu od 16. února 2009 do 22. února 2009. Tato informace byla uveřejněna v letošním červnovém vydání Věstníku Ministerstva školství,mládeže a tělovýchovy (č. 06/2008).

 

Uvedenou úpravu termínu konání jarních prázdnin ve všech čtyřech okresech Libereckého kraje zahrne Ministerstvo školství, mládeže, tělovýchovy a sportu ČR do připravované novely vyhlášky, která upravuje podrobnosti organizace školního roku, druhy, délku a termíny jednotlivých školních prázdnin v základních a středních školách a termíny vydávání vysvědčení v těchto školách (tj. vyhlášky č. 16/2005 Sb., o organizaci školního roku). Důvodem pro přesun jarních prázdnin je konání Mistrovství světa v klasických lyžařských disciplínách v Liberci v době od 18. února 2009 do 1. března 2009.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky