Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Jablonecký Euroregion Tour byl pro Liberecký kraj úspěšný

Mgr. Langer Jiří

  • 25. 03. 2009 00:00

Sdílet článek

[id:7751|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Již devátý ročník regionálního veletrhu cestovního ruchu EUROREGION TOUR se uskutečnil ve dnech 19. – 21. března 2009 v Jablonci nad Nisou. Nechyběl na něm Liberecký kraj.

„Návštěvníci, kteří si přišli veletrh prohlédnout, se nejvíce zajímali o konkrétní akce v regionu v nejbližším období i v létě, o novinky v nabídce cestovního ruchu Libereckého kraje, o cyklistické mapy a mapy kraje i o konkrétní tipy na výlety,“ uvedla náměstkyně hejtmana Lidie Vajnerová s tím, že dobře byli zastoupeni také polští vystavovatelé.

Dobře se na veletrhu prezentoval Region Český ráj společně s dalšími turistickými regiony pod hlavičkou Libereckého kraje. Návštěvníci z řad seniorů, rodin s dětmi i mládeže měli největší zájem o památky, pěší i cyklotrasy v Českém ráji. Stranou zájmu nezůstala ani nová brožura „Regionální výrobky – výrobky s duší Českého ráje“, brožura k nově otevřené turnovské synagoze a TOP Akce 2009 v Českém ráji.

„Příchozí náš region většinou velice dobře znali, vyžadovali proto podrobné informace o zajímavostech a také konkrétní tipy na turistické a cyklovýlety v Českém ráj,“ prozradila Alena Mojžíšová z turnovského odbor cestovního ruchu

Poslední veletrh letošního jara podle ní skončil pro region Český ráj úspěšně.

„Nyní zbývá udělat vše proto, aby od nás návštěvníci odjížděli maximálně spokojeni a neváhali Český ráj v příštích letech opět navštívit,“ doplnila.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky