Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Náměstek hejtmana rozdal dětem další bezpečnostní vestičky

Mgr. Langer Jiří

  • 08. 04. 2009 00:00

Sdílet článek

[id:7835|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Náměstek hejtman pro dopravu dnes předal v Jablonci n. N. v MŠ Čtyřlístek, sídlící v ulici Švédská, dětem 92 reflexních bezpečnostních vestiček.

„Každému dítěti jsme navíc k vestičce přidali po besedě s Městkou policií Jablonec n. N. letáček pro rodiče informující o výhodách reflexních materiálů a jejich používání zejména ve večerních a  nočních hodinách a za snížené viditelnosti,“ uvedl náměstek a připomněl, že děti také dostaly reflexní samolepku s Panem Kuželem, který je symbolem Libereckého kraje pro aktivity týkající se bezpečnosti silničního provozu.

Dalších 80 bezpečnostních vestiček si dnes vyzkoušely také děti v MŠ Kuřivody na Českolipsku.

„V závěru minulého týdne jsme rozdali 305 vestiček dětem v MŠ na Frýddlantsku, tedy 

v MŠ Raspenava, Krásný Les, Jindřichovice pod Smrkem, Bílý Potok, Habartice, Bulovka, Višňová, Dětřichov, Kunratice, Dolní Řasnice a Lázně Libverda,“ vypočítal Martin Sepp s tím, že nyní se kraj chystá rozdat vesty mateřským školám na Novovoorsku na Želenobrodsku.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky